Obs: Tarifele sunt valabile numai pentru rezervari si plata integrala pana la
30 Octombrie 2019
* MESE FESTIVE SARBATORI DE IARNA 2018/2019 la Hotel Capitol din Brasov:
- Masa de Revelion 2020 se organizeaza in 2 locatii: Restaurant Capitol si Ballroom din cadrul Hotelului Aro Palace.
Tarifele pachetelor de servicii sunt calculate in functie de tipul camerei si de restaurantele alese pentru mesele festive:
Restaurant Capitol (Hotel Capitol):
31 Decembrie - Revelion 2020 - Muzica live cu Formatia "Floarea de Colt", Ansamblul folcloric "Junii Brasovului". Invitati speciali: Marcel Pavel si Alis Fainita
1 Ianuarie - Cina Festiva - Muzica live cu Formatia "Floarea de Colt".
Ballroom (Hotel Aro Palace):
- 31 Decembrie - Revelion 2020 - muzica live cu Formatia Kontraband, Cabaret "Crazy Girls" si invitati speciali: Marcel Pavel si Alis Fainita.
- 1 Ianuarie - Cina Festiva - muzica live cu Formatia Lazaroiu Band, Cabaret Show.
Toate combinatiile se regasesc in denumirea camerelor. Optiunea trebuie exprimata in momentul rezervarii, pentru fiecare cina in parte.
* Restaurantul isi rezerva dreptul de repartizare a locurilor in locatie in functie de ordinea cronologica a rezervarilor
Rezervarile sunt confirmate numai dupa plata integrala a pachetului.
** Denumirea camerelor este pe modelul:
Locatie Revelion/Locatie Cina 01.01
Reduceri:
- Copii 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.
- Micul dejun pentru copii 4-12 ani, 14 lei/zi/pers.
- Tarife Cina Festiva de Revelion pentru copii 4-12 ani: Capitol - 225 lei, Ballroom - 500 lei
- Tarife Cina Festiva in 1 Ianuarie pentru copii 4-12 ani: Capitol - 100 lei, Ballroom - 220 lei
- Pentru cei ce doresc Cinele Festive pentru copii, va rugam sa contactati Agentia Family Travel.
NOTA: Pentru rezervarile cu Oferte Speciale nu sunt admise modificari ale numelor, ale numarului de persoane si ale datelor de calatorie. Orice tip de modificare va fi considerata o rezervare noua si ca atare isi va pierde reducerea si va fi confirmata in functie de disponibilitati. Sumele achitate in avans pentru pachetele de servicii din prezenta oferta sunt nerambursabile!
MENIU REVELION 2020 - RESTAURANT CAPITOL
- Rulada din Curcan cu Fructe Confiate Bardata cu Nuca - 50 gr
- Rulada din Somon cu Pasta de Branza Philadelphia pe Croisin Aromat - 30/30/15 gr
- File de Pastrav Afumat cu Creveti si Reductie de Sos de Raci in Cosulet - 30/15/15/15 gr
- Avelina de Branzeturi Fine - 30 gr
- Rostbeef pe Salata Sedano si Parmezan - 30/30/10 gr
- Tartina cu Icre de Manciuria si Caviar - 15/4 gr
- Decor
- Somon Posat cu Sos de Sampanie - 150/100 gr
- Morcov, Conopida, Brocoli sotate in Unt si Lamaie - 30/50/50/50 gr
- Sarmalute cu Jambon Rulat, Mamaliga, Ardei Iute, Rosie Concasse si
si Smantana - 135/110/50/200/1 buc/50 gr
- Friptura Asortata:
- Muschi de Vita cu Sos Maitre D'Hotel - 80/25 gr
- Piept de Curcan cu Sos de Portocale Siciliene - 70/50 gr
- Pommes Duchesse si Mix de Ardei Color - 100/100 gr
- Decor
- Salata Iceberg cu Lamaie - 80/20 gr
- Chifle - 3 buc
- Desert Festiv - 100 gr
- Fructe (Portocale, Struguri Negri, Banane) - 100/100/100 gr
BAUTURI:
- Bitter Campari Orange * - 50/100 ml/10 gr
sau
- Gin Tonic * - 50/125 ml/10 gr
sau
- Whisky - 50 ml
- Apa Minerala/Plata 500 ml - 2 st
- Vin Alb 750 ml - 1 st
- Vin Rosu 750 ml - 1/2 st
- Vin Spumant 750 ml - 1 st/6 pers
- Cola/Fanta 500 ml - 1 st
- Cafea Expresso cu lapte - 2 portii
* Bauturile Spirtoase - una/pers la alegere
MENIU REVELION 2020 - BALLROOM
- Blue Danish in Mantie de Ciocolata Inobilata cu Foita de Aur 24 carate - 30/8 gr
- Roastebeef din Muschi de Vita Argentina cu Chutney de Ardei
Copt pe Paine Umeda - 40/30/5 gr
- Ton Rosu Marinat cu Green Lemon Juice in Mantie de Fistic pe
Waffe cu Crema Fina - 20/8/20 gr
- Mille-Feuilles cu Carne, Jeleu cu Hrean, Nisip de Masline si Slasa de Rosii - 60/10 gr
- Mousse din Branza de Capra cu Jeleu si Tartar de Rosii pe
Pandispan cu Spanac - 90/30/35/20 gr
- Pralina din Foie Gras cu Piure de Mar Copt si Ghimbir
Guacamole cu Spuma de Avocado - 15/30/10/5 gr
- Oua de Prepelita cu Guler de Somon pe Rosti de Cartofi - 1 buc/15/20 gr
- Consome cu Trufe - 110/20 gr
- Butterfish cu Pommes Duchesse cu Salsa de Citrice si Chilli - 120/30 gr
- Black Rice cu Parmezan si Vin Alb - 100 gr
- Piure de Mazare - 30 gr
- Naut cu edamame, Grau Fiert, Rosii Cherry Sote in Unt - 10/10/10/10 gr
- Scoici Saint Jaques - 20 gr
- Muschi de Vaca in Crusta de Permezan - 100 gr
- Sos de Foie Gras - 20 gr
- Camembert Pane - 80 gr
- Gutui Scaldate in Sos de Fructe de Padure - 50/30 gr
- Specialitati de Porc usor Afumat cu Sos de Polenta - 80/30 gr
- Pachetele din Foi de Placinata cu Legume - 60 gr
- Chifle (alba, neagra) - 2 buc
- Cos cu Fructe (Mere, Portocale, Struguri) - 300 gr
- Alune - 40 gr
- Fistic - 20 gr
- Desert Festiv - 160 gr
BAUTURI:
- Whisky - 100 ml
sau
- Gin Tonic/Martini - 50/50ml/100 ml
sau
- Vodca Absolut - 100 ml
- Vin Alb 750 ml - 1 st.
- Vin Rosu 750 ml - 1/2 st.
- Vin Spumant - 200 ml
- Cognac - 40 ml
- Apa Minerala (st. 0,330 l) - 3 st.
- Cola/Fanta (st. 0,250 l) - 2 st.
- Cafea Expresso - 2 portii
* Bauturile Spirtoase - una/pers la alegere.